Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
89,95 Euro

#1 Remco Stekelenburg

De beste investering die je kan doen is in jezelf

Gratis Trailer

Bekijk hier mijn gastcollege

EasyActive oprichter en serial entrepreneur Remco Stekelenburg gaat jou inspireren met zijn persoonlijke ondernemersverhaal na ruim 30+ leerzame jaren. Zit je vast in gemaakte keuzes of heb je weinig stimulatie vanuit school, vrienden en familie?

Remco gaat je stap voor stap uitleggen wat er voor nodig is om succesvol te ondernemen en welke mindset daarvoor nodig is.  Leer van zijn successen en valkuilen en doe er je voordeel mee.

Remco stelt zich aan je voor…

Kom binnen in het prachtige pand van EasyActive, waar Remco je met een koffie rond leidt en meeneemt naar zijn kantoor. Veel plezier met dit inspirerende gastcollege vol met motivatie en tools voor een succesvol leven.

‘’Leer mij als entrepreneur kennen.’’

Ontmoet jouw champion: serial entrpreneur en eigenaar van franchise keten EasyActive. Remco Stekelenburg heeft vanaf 1995 van zijn hobby zijn werk weten te maken waarvan hij enorm veel energie krijgt. Hij praat je bij over zijn jaren als persoon en ondernemer.

‘’Wat geeft jou echt ENERGIE?’’

Remco deelt met je dat zijn kracht en doel in het leven samengevat kan worden met ‘EMPOWERMENT’. Als een sociale verbinder wil hij als ondernemer mensen in hun kracht zetten. Heb jij een antwoord op deze cruciale vraag?

Succesvol zijn zonder stimulans?

Is het schoolsysteem nog actueel of is er dringend behoefte aan LIFESCHOOL 10? Hij omschrijft zichzelf niet graag als ‘selfmade man’, maar zonder stimulans vanuit ouders, leraren en vrienden was Remco vastberaden om succesvol te ondernemen.

‘’PASSIE, CREËREN en VRIJHEID!’’

Remco deelt zijn ‘WHY’ & ‘PURPOSE’ met jou, waarbij het als ondernemer je doel moet zijn om vrijheid te creëren zodat je verder kan bouwen. Alles stond voor Remco in het teken van sport. Kan jij die van jezelf ook concreet omschrijven?

Fysieke en mentale fitheid

Je ondernemers uithoudingsvermogen kan en moet je trainen. Sport en voornamelijk fitness zorgt ervoor dat je langer jong en vitaal blijft. Remco legt je uit hoe hij bewust bezig is met een gezonde lifestyle en hoe jij hier ook aandacht aan kan geven.

INTROVERT of EXTRAVERT?!

Iedereen, dus ook jij, kan 100% ondernemen. Remco legt je uit dat er geen belemmering bestaat die jou van je dromen kan weerhouden. Weet jij van jezelf of je van nature introvert of extravert bent? De sleutel is dat je moet leren hoe je in bepaalde situaties hiermee om moet gaan.

“Wist je dat je van corona iets kan leren?’’

Gezondheid is een belangrijk goed waar je elke dag in moet investeren. Voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Van al het persoonlijke en zakelijke leed moet je juist leren en een plan hebben omdat de toekomst door corona enorm is veranderd.

Free

‘’Omring jezelf met krachtige mensen!’’

Omring jezelf met personen die je kunnen helpen. Zoek bewezen ondernemers op die jouw route al hebben bewandeld of al succes hebben behaald. Dit zijn vaak mensen die je graag helpen, dus maak daar gebruik van. Leer van Remco hoe je dit vorm geeft en wat het belang hiervan is.

De GEHEIMEN van motivatie en routines…

Om te slagen als ondernemer moet je een business mindset ontwikkelen. Remco leert je dat het cruciaal is om nooit op te geven. Zodra je beseft dat het beter is om iets te proberen en te falen, dan het niet te proberen en later spijt te hebben, gaan je ogen open. Het leven is immers een leerproces.

The lifestyle of an entrepreneur!

Remco geeft je concrete tips hoe om te gaan met een negatieve omgeving en hoe je zorgt voor balans tussen het ondernemersbestaan en je privé leven. Het belangrijkste advies blijft: NEVER NEVER NEVER GIVE UP!

‘’Gelukkig is er geld!”

Geld is niets meer dan een middel om te bouwen en je doel te bereiken. Remco leert je dat het verstandig is om je kansen te verspreiden en meerdere inkomstenbronnen te genereren. Tegelijkertijd is de beste investering die je kan doen in jezelf!

‘’Lees deze boeken over ondernemen”

Dit zijn de 6 boeken die Remco inspireren en aanbeveelt om zelf te lezen. Blijf je zelf motiveren en ontwikkelen met goede boeken, quotes of video’s. Het E-book bevat links om deze boeken te bestellen. Doe er je voordeel mee!

Kom nu in ACTIE!

Als slot advies: Ga achter je dromen aan. Remco hoopt dat hij jou heeft kunnen inspireren met zijn ondernemersverhaal en jij nu de motivatie hebt om aan de slag te gaan. Bij alle kennis hoort een keiharde dosis ACTIE ONDERNEMEN. Ben jij klaar om nu je dromen te realiseren?

BETTER THAN SCHOOL QUIZ

Heb jij begrepen wat Remco je in zijn gastcollege wilt leren? Doe de ‘Better than school-quiz’’ met 10 multiple choice vragen om de bonusvideo ‘’Top 10 tips’’ vrij te spelen.

BONUSVIDEO: mijn top 10 tips

Gefeliciteerd met het vrij spelen van deze waardevolle bonusvideo. Remco presenteert zijn top 10 tips die hij graag met je wilt delen.

Nu 10% korting

Kortingscode: "LIFESCHOOL10"
Gratis video bij aanmelding nieuwsbrief